AFYONKARAHİSAR / BOLVADİN - Bolvadin Anadolu Lisesi

Mrt

Deprem bilincinin oluşması deprem öncesi,sırası ve sonrası hazırlıklı olunması amacıyla her yıl 01-07 Mart tarihleri arası Deprem Haftası olarak belirlenmiştir.

Yaşadığımız 6 Şubat depreminin de önemini daha iyi anladığımız bu hafta kapsamında okulumuzda deprem tatbikati yapılmıştır.

Kas

Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ün aramızdan ayrılışının 85. yıldönümü dolayısıyla okulumuzda 10 Kasım Atatürk'ü anma programı gerçekleştirildi.Emeği geçen öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Kas

İlçemizde düzenlenen liseler arası Atatürk'ü anma koşusunda;

Kızlar 100 mt 1.si Beyza Tüfekçi

Erkekler 100 mt 2.si Serkan Adar

Erkekler 800 mt 3.sü Yaşar Özdemir olmuştur. Öğrencilerimizi tebrik eder, emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ekm

2023-2024 eğitim öğretim yılı okul aile birliği toplantisi ve 1. dönem veli toplantisi 19 Ekim Perşembe günü okulumuzda gerçekleştirildi. Toplantıya saygı duruşu ardından İstiklal Marşı okunarak başlandı. Toplantıya Okul Müdürü Sayın Yusuf DEMİRÖRS'ün açılış konuşmasıyla devam edildi.Yeni okul aile birliği üyeleri seçildi ve toplanti iyi dilek ve temenniler sona erdi.

Toplantıya katılan velilerimiz, öğrencilerinin durumlarını öğrenmek için sınıflarda öğretmenlerle görüştü. Velilerimiz öğretmenlerimiz tarafindan öğrencilerin akademik ve sosyal gelisimleri konusunda bilgilendirildi.Toplantiya katılan tüm velilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ekm

Okulumuz Bolvadin Anadolu Lisesi 11. ve 12. sınıfı öğrencilerine yönelik sosyal, kütürel ve eğitsel amaçlı Konya şehrine gezi düzenledi.

May

2022-2023 yılı 2. dönem veli toplantısı 04.05.2023 tarihinde okulumuzda gerçekleştirildi.Toplantıda öğrencilerimizin sosyal ve akademik başarıları devam ve devamsızlık durumları hakkında velilerimize bilgiler verildi. Katılım sağlayan velilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Nis

Okulumuz öğretmen ve öğrencileri tarafından, ÇEDES projesi kapsamında ilçemizde bulunan depremzede aileler için Ramazan yardım paketleri oluşturulmuş ve ögrencilerle beraber dağıtımı gerçekleştirilmiştir.

Basta idarecilerimiz olmak üzere bütün öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Mrt

Vatan toprağı için, ay yıldızlı bayrağımız için, istiklâlimiz ve istikbalimiz için,bizim için hayatlarının baharında "bir gül bahçesine girer gibi"kara toprağa giren aziz şehitlerimiz ruhunuz şad olsun! Sizleri saygı ve minnetle anıyoruz.Törende emeği  geçen öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Ara

Okulumuz  Bolvadin Anadolu Lisesi Ankara'ya  sosyal, kültürel ve eğitsel amaçlı gezi düzenledi. Gezinin ilk durağı MTA  doğa ve tabiat tarihi müzesi oldu. Sonrasında sırasıyla  Türkiye`nin en büyük kütüphanesi olan T.C. Millet kütüphanesi, Akademik çalışmalarıyla ülkemizin bilimsel ilerlemesine katkı sağlayan en önemli üniversitelerden biri olan Hacettepe üniversitesi, Cumhuriyetimizin kurucusu  ulu önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk`ün  ebedi istirahatgahı Anıtkabir, Türkiye Cumhuriyeti tarininde önemli yeri olan 1.TBMM ve 2. TBMM ziyaret edildi.  Bu gezi esnasında öğrencilerimiz  özellikle kampüs yaşamı, meslek seçimi  üniversiteye giriş ile ilgili bilgiler elde ederek ciddi bir motivasyon yakaladı. Ayrıca derslerde öğrendikler bilgiler ve günlük hayat arasında daha yakından ilişki kurabildiler. Gezinin düzenlenmesi konusunda  desteğini esirgemeyen okul müdürümüz sayın Fatih Sönmez` e , gezinin amacına uygun  ve güvenli bir şekilde tamamlanmasında görev alan İsmail Cem Ciğerci, Nazander Şahin, Neslihan Ünal ve Adem Erdinç öğretmenlerimize, bizlere güvenli ulaşım hizmeti sunan şoförlerimize, gezimizin dolu dolu geçmesine yardımcı olan rehberlerimiz Sevda hanım`a  ve İrem hanıma, geziye katılan sevgili öğrencilerimize, son olarak da İlçe Milli Eğitim  Müdürlüğümüze  teşekkür ederiz.

Nis