AFYONKARAHİSAR / BOLVADİN - Bolvadin Anadolu Lisesi

Bolvadin Anadolu Lisesi

FAX 02726127068
Adres
SELÇUKLU MAH. PİR SULTAN SK. BOLVADİN ANADOLU LİSESİ BLOK NO: 24 İÇ KAPI NO: 1 BOLVADİN / AFYONKARAHİSAR
Vizyon
Önce hayal kurarız ve sonra o hayalimizi gerçekleştirmek için var gücümüzle çalışırız.Bizim hayallerimiz öğrencilerimizin gözlerinin içinin gülmesini sağlamaktır.Türk Milli Eğitimininamaçları doğrultusunda öğrencilerimizi bir üst eğitim kurumuna hazırlarız.Bunun kalıcı olması öncelikli hedefimizdir.Onların başarısı bizim ödülümüzdür.
Misyon
Seçme sınavına girerek okulumuzu tercih eden ve hedefleri olan öğrencilerimizi özgüvenlerini geliştirerek,potansiyellerini en üst seviyede kullanarak;başarılı,topluma faydalı bireyler oalrak yetiştirmektir.Bizler,öğrencilerimizin sağlıklı bir şekilde eğitim almalarını sağlamak;bilgili ve becerili kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak;ATATÜRK İLKE vE İNKILAPLARI doğrultusunda çağımızın gereksinimlerine cevap verebilecek bilgi ve beceri kazandırmak için varız.
.
08:30 - 16:10 Öğle arası 12:30 - 13:50